Medezeggenschapsraad

Meepraten over het beleid op school?

Als ouders in de Medezeggenschapsraad zijn wij de vertegenwoordigers van álle ouders en praten we mee over het beleid van school. En misschien heb je als ouder zijnde ook wel onderwerpen die je graag bespreekbaar zou willen maken.

De onderwerpen waar wij ons dit jaar vooral mee bezig gaan houden zijn het continurooster en het werven van een nieuwe directeur. Daarin is het aan ons om jullie actief te informeren over de ontwikkelingen en vragen wij van jullie input over deze onderwerpen.

Naast de drie ouders, zitten er in de Medezeggenschapsraad ook 3 leraren die alle leraren vertegenwoordigen. We vergaderen meerdere keren per jaar en deze vergaderingen zijn openbaar (op dit moment door de ontwikkelingen van Corona digitaal). Mocht je een vergadering bij willen wonen, neem dan contact op met 1 van de leden.

Om een breed gedragen standpunt te vertegenwoordigen, is het belangrijk om jouw mening met ons te delen. Dat hoeft niet officieel, je kan ons ook mailen of aanspreken op het schoolplein (mr@dekameleondriel.nl).

Ouders leerkrachten