De Ouderraad (OR)

Samen met leerkrachten zorgt de ouderraad (OR) ervoor dat uw kind een leuke schooltijd heeft. Leren is en blijft de basistaak van de school, maar ook activiteiten er omheen maken dat de basisschool voor u en uw kind een onvergetelijke tijd wordt. Dat is veel werk en daarom hebben wij ook uw hulp nodig!

Wie zijn wij

De OR bestaat uit tenminste acht ouders en twee leerkrachten. De OR vergadert ongeveer zes keer per jaar en bespreekt dan de activiteiten die op de planning staan en evalueren de activiteiten die hebben plaatsgevonden. Ieder jaar maken we de begroting op basis van de ouderbijdrage, die onze penningmeester zorgvuldig in de gaten houdt.

De ouderbijdrage staat voor een bijdrage per leerling voor alle activiteiten die de school in samenwerking met de OR elk schooljaar organiseert voor alle leerlingen. Deze ouderbijdrage wordt elk jaar opnieuw vastgesteld. Van die ouderbijdrage worden, onder andere, de volgende activiteiten voor de leerlingen bekostigd:

Aan het eind van elk schooljaar legt de OR verantwoording af over de besteding van de ouderlijke bijdrage en stelt de ouderbijdrage vast voor het volgende schooljaar.

Help je mee?

Wil je ook iets betekenen voor de kinderen en school en bijdragen aan het schoolplezier, kom erbij en versterk het OR-team. Je hulp is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd. Stuur een mailtje naar or.kameleon@wonderwijs.nl

De Ouderraad bestaat momenteel uit de volgende leden:

Debbie Simmers

Voorzitter OR

Samen met anderen leuke activiteiten voor de kinderen organiseren, dat is wat ik wil doen bij de OR. Ik ben Debbie. Samen met mijn man Sjoerd, onze twee dochters Lucy en Charlotte en de hond Geert Grom wonen we in de Breekenhof in Driel.
Voor mij is het belangrijk dat kinderen ook plezierige herinneringen hebben aan hun basisschooltijd. Ik vind het super dat ik daaraan kan bijdragen.
In mijn werkleven hou ik me bezig met het leren en ontwikkelen van volwassenen. Binnenkort start ik bij een organisatie dat mensen helpt om beter om te gaan met data.
Daarnaast wandel ik graag op de Veluwezoom, maak ik foto’s van de natuur en als ik de rust pak lees ik een boek. Het geeft me rust om tijd door te brengen met familie en vrienden. Regelmatig probeer ik iets te doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Dat gaat van tekenen in boeken tot aan in de breakdance op de kermis met mijn dochter.

Jim van Rijsewijk

Penningmeester OR

Ik ben Jim van Rijsewijk en woon samen met Sandra en onze 2 kinderen Noor(2011) en Cas(2015) in de Breekenhof. Naast mijn baan als Projectcoördinator bij Mitsubishi liften ben actief bij het Korps Nationale Reserve. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger bij de Drielse Speelweek en als penningmeester bij de Personeelsvereniging van Mitsubishi liften. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de school, daarom versterk ik graag het team van de OR als penningmeester.

Karin Heitink

Secretaris OR

Ik ben Karin Heitink. Ik woon sinds 2014 in Driel, samen met mijn vriend Johan, onze twee kinderen Boet (2014) en Fiep (2016) en onze hond Dorus (2021). Ik heb ervoor gekozen om me aan te sluiten bij de OR om meer betrokken te zijn bij de schoolactiviteiten van mijn kinderen. En omdat het ook erg gezellig is om samen met andere ouders leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen.

Bea Brinkers

Ik ben Bea Brinkers en woon sinds een paar jaar in Driel, samen met mijn man Thijs en dochters Vera en Tosca. Ik werk op en dagbesteding voor volwassenen met autisme in Wolfheze. Naast mijn werk ben ik graag bezig met tekenen, tuinieren en muziek maken. Het is leuk om betrokken te zijn bij alle activiteiten die georganiseerd worden op de Kameleon en er een feestje van te maken voor de kinderen.

Loes Janssen

Ik ben Loes Janssen en zit sinds 2021 bij de OR. Getrouwd met Kevin, onze dochter Pylar van 5 jaar zit nu bij juffrouw Ans in groep 2.

Ik ben werkzaam als gezinsonderzoeker/matcher pleegzorg bij EntreaLindenhout.

Waarom nu de OR:

Naast leren op school vind ik het erg belangrijk dat kinderen leuke en ontspannende dingen doen op school, daar ben ik graag een onderdeel van.

David Asjran

Ik ben David Asrjan. Ik ben getrouwd met Suzanna en de vader van Alex en Isabella. Wij zijn in 2020 verhuis naar Driel. Hier hebben we  onze derde kindje, Leonard gekregen. Hij zal over 2 jaar ook naar de Kameleon gaan. Ik ben een Automation Engineer en heb mijn eigen bedrijf. Ik werk voornamelijk met grote machines, robots en af en toe moet ik iets doen op een boot. Mijn vrije tijd besteed ik voorlopig aan en rondom onze huis. Als lid van de OR wil ik graag helpen met het organiseren van de reisjes en de activiteiten.

Stephanie van den Dam

Hallo allemaal, ik ben Stephanie van den Dam-van Binsbergen. Sinds 2012 in Driel wonend, getrouwd met Rémon. Wij zijn de ouders van Djoy (juni 2016) Ik werk als audicien bij Beter Horen waarnaast ik ook als relatiebeheerder functioneer. Toen ik hoorde dat er mensen welkom waren bij de OR heb ik direct kenbaar gemaakt dat ik dit wel graag wil, ik liep er stiekem al wel langer mee maar er waren genoeg leden op dat moment. Ik vind het ontzettend leuk om nog meer betrokken te zijn bij de activiteiten in/om de school. Ik ben ook overblijfmoeder geweest op de Kameleon, help als luizenmoeder en bij de ramencommissie om onze ramen van mooie tekeningen te voorzien, samen met nog meer enthousiaste moeders. Ook geregeld geholpen bij de knutselmiddagen op school en ben mee geweest met de schoolreisjes. Superleuk om te doen dus ik verheug me erop de komende tijd onderdeel te mogen zijn van de OR.

Hanneke Bakker

Ik ben Hanneke Bakker. Nadat Erik, mijn man, jarenlang lid is geweest van de OR in de periode dat onze zonen Merijn en Hugo ook nog op de basisschool zaten, neem ik nu het stokje van hem over. Onze dochter Imke zit nu in groep 6.

Ik ben werkzaam als verpleegkundige en in mijn vrije tijd lees ik graag en wandel ik graag met onze hond Joep.

Ik ben altijd erg betrokken bij school, ga graag mee naar schooluitjes, help met knutselen en zorg dat de ramen er leuk uitzien. Nu leek het mij erg leuk om via de OR direct betrokken te zijn bij het organiseren van allerlei activiteiten. Ik ben dol op Kerst en kan dus niet wachten om de Kerstviering te mogen gaan organiseren! 

Esther Dimmendaal

Ik ben Esther en ik mag mezelf voorstellen als nieuw lid van de ouder raad.

Samen met mijn man Boj vormen we een gezin met twee geweldige meiden, Isa (2017) en Lola (2022). Isa zit in groep 3 en Lola moet nog een paar jaartjes wachten voordat ze naar de Kameleon mag.

 

Na jaren in de jeugdzorg te hebben gewerkt, ben ik nu bezig met een switch naar content marketing. Een leuke, spannende nieuwe stap voor mij!

Buiten werk om zet ik me ook met veel plezier in als vrijwilliger bij een konijnenopvang. Die diertjes hebben ondertussen echt een speciaal plekje in mijn hart.

 

Als er nog wat tijd over is, zijn mijn man en ik vaak bezig met klussen in en om ons huis. We genieten van heerlijke wandelingen met onze hond. En we vinden het leuk om naar concerten, festivals of andere leuke uitjes met vrienden te gaan.

 

Ik heb me aangemeld voor de OR omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Leuke activiteiten organiseren is echt iets waar ik energie van krijg, dus ik kijk er ontzettend naar uit om samen met jullie aan de slag te gaan!

 

Laten we er een mooie tijd van maken!

 

 

Contact

Basisschool de Kameleon
Van den Burgstraat 1
6665 EA Driel
T 026 - 4742212
E kameleon@wonderwijs.nl

privacy statement